Select Page

Sertai Preview

Get Started

Ibu bapa terharu, melihat anak boleh baca dan Hafal Al Quran

Mahukah anak anda pandai baca dan hafal Al Quran, mahir Fardhu Ain, handal Akademik dan terbentuk akhlaknya? Adakah anda mahu kami bantu 3 perkara ini di prasekolahnya?

Impian Ibu bapa

Kami ceritakan di dalam preview khas bagaimana anda boleh mencapai 3 impian ini.

#1. Nak yang terbaik?

Anda nak yang terbaik untuk anak, dalam keadaan anda sibuk bekerja?

#2. Nak didikan agama?

Anda nak anak terdidik dengan Al Quran dan agama dan menjadi anak soleh solehah, persediaan untuk masa depan?

#3. Nak mahir akademik?

Morbi auctor feugiat maximus. Ut condimentum, mi ut efficitur molestie, nibh metus venenatis sapien.

Apa itu APC?

Prasekolah dan Pratahfiz Al Baghdadi yang beri anda ketenangan jiwa bila anak-anak yang dikasihi pandai membaca Al Quran dan suka hafal Al Quran dengan kaedah Teknik Al Baghdadi yang Unlock mereka menjadi bijak dan Genius dengan Al Quran.

Bukan itu sahaja, mereka suka membaca buku Bahasa Melayu atau English dan sudah bersedia untuk menerima ilmu sebelum sekolah rendah. 

Di Al Baghdadi Playtime Centre Ibu Ayah Rasa terjamin masa depan anak-anak dengan Al Quran dan Akademik yang mantap.  Prasekolah Al Quran Pilihan Ibu Bapa Malaysia!

ANDA NAK INI UNTUK ANAK, TAPI MASALAHNYA..

______________

A

Nak anak rapat dengan Al Quran , tapi tak tahu cara bagaimana. Pernah try tak berjaya.

A

Nak anak jadi bijak, belajar macam macam. Masalahnya, terlalu banyak pilihan jadi tak tahu yang mana terbaik untuk anak.

A

Nak anak belajar Al Quran, belajar agama, tapi diri sendiri agak sibuk. Bagaimana nak dapat tempat yang boleh beri Al Quran dengan berkesan sepajang tempoh anak berada di tadika

A

Nak anak belajar al Quran, tapi nak juga akademik dan kemahiran-kemahiran asas sebelum masuk darjah satu.

A

Nak anak belajar Al Quran, tapi keliru yang mana lagi penting dibandingkan dengan akademik? Tapi kalau boleh memang nak pilih Al Quran.

IMPIAN ANDA TERCAPAI BILA ANAK ANDA BERJAYA DI APC

______________

Belajar Agama, Al-Quran & Akademik. Alhamdulillah semua subjek ada. Lengkap dah di bawah satu bumbung gitu.

Tak perlu pening-pening nak hantar tuisyen dan hantar anak kelas ngaji Quran dah. Siang ke sekolah, malam masa berkualiti dengan ibu bapa. Sangat jimat belanja & sangat jimat masa. Berbaloi!

Jadilah ibu bapa bijak dengan memilih al Quran sebagai asas pembinaan kebijaksanan anak-anak anda🎓

Al Quran dan Agama diUtamakan

Al Quran adalah sumber utama ilmu. Anak-anak akan belajar dengan gembira. 

Ilmu Sains dan Bahasa

Anak-anak APC juga diterapkan ilmu-ilmu penting selain Al Quran, seperti Bahasa, Matematik, Sains anda aspek Kognitif.

Semakin Bijaksana

Di APC, kebijaksanaan anak-anak dibina dengan belajar Al Quran seawal usia

Potensi Jadi Genius

Anak-anak akan diasah menjadi Genius seperti Ilmuwan Islam yang hebat yang mana permulaan mereka adalah menghafaz Al Quran

Semakin Cerdik

Anak-anak akan dibentuk kecerdikannya dengan kaedah pembelajaran dan Hafazan Al Quran yang sangat seronok, efektif dan sesuai dengan cara anak-anak belajar

Al Quran adalah pilihan terbaik untuk anak anda.

Di APC, kami bantu anda beri yang terbaik pada anak anda dengan pendidikan Al Quran yang tersusun dan sistematik.

Apa kata Ibu Bapa APC yang Gembira?

______________

“Saya pilih sebab di APC ada program Al Quran dan Akademik. Lepas masuk APC, dalam tempoh setahun, dia boleh membaca, kenal huruf, boleh menghafal dan banyak sangat perkembangannya dalam 1 tahun.”

En Mohd Izzadham

@ Bapa Qistina Izzati, 5 Tahun

“Saya APC jadi pilihan saya, bila saya survey sekolah, saya nmpk sistem Al Baghdadi ajar anak boleh hafaz dengan cepat, anak-anak cintakan al Quran, belajar solat ni kena dengan apa yang saya nak. Saya hantar anak saya utk full program sebab mudah hantar 1 tempat dan sangat berbaloi.”

Puan Hazwani

@ Ibu Amnaa Arysaa, 4 Tahun

“Saya nak anak lebih kepada ilmu agama. Dan APC boleh didik anak hafaz seawal 4 tahun. Kami pun dan survey dan kelebihan system pembelajaran yang berbeza. Sangat berbaloi dengan program2 tambahan yg diberi.”

Pn Salihah

@  Ibu Syasya, 4 Tahun

Mesti nak tahu lanjut kan?

Aktiviti best anak2 sepanjang tahun?

______________

Annual Field Trip

Muslim yang hebat ialah muslim yang melihat keindahan alam dan berfikir serta berzikir. Dalam aktiviti Annual Trip anak-anak akan merasainya.

Sports day

Muslim yang bagus ialah muslim yang kuat! Hari sukan tahunan untuk mengasah kekuatan fizikal dan mental anak-anak sambil menyihatkan badan.

Graduation & Talent Day

Bakat anak-anak dicungkil dan dipersembahkan kepada ibu bapa di hari Graduation and Talent day pada setiap tahun. Seronok tengok gelagat mereka.

SEBAHAGIAN KISAH KEJAYAAN PELAJAR YANG MEMBAHAGIAKAN IBU BAPA?

______________

En Mohd Izzadham

@ Bapa Qistina Izzati, 5 Tahun

Puan Hazwani

@ Ibu Amnaa Arysaa, 4 Tahun

Mesti nak tahu lanjut kan?

Seperti yang dilihat di

Penerima Pengiktirafan